Uncategorized

Ono što odbija žene je otkriveno, a muškarci su preneraženi!

Gotovo svaki tip je bio tamo:
Počinjete sastanak (sa svojom ženom, djevojkom ili nekim novim) i sve izgleda dobro. Ali nekako do kraja, čini se ... nezainteresirana

I to je kada počnete razmišljati:

- Što se dovraga dogodilo? Izgledao sam dobro, izabrao sam izvrsno mjesto za večeru, razgovor je bio izvrstan… jesam li je nekako isključio ?! ”

Nažalost dečki, odgovor je vjerojatno da ... i evo zašto:

Postoji nekoliko specifičnih stvari koje većina muškaraca nesvjesno radi, žene ih mrze i koje ih odmah isključuju.

... A ja ću čvrsto pretpostaviti da ne želite da vaša žena bude isključena, zar ne?

Dakle ... kako bi vam pomogli izbjeći ovo, dat ću vam unutarnji pogled u ženski um i pokazati vam neke stvari koje žene mrze, koje ih odmah isključuju, i koje nikada ne želite učiniti.


Imajući krevet koji izgleda ... Pa, Gross

Dopustite mi da vam postavim pitanje:

Želite li ući u krevet djevojke ako ste vidjeli da su joj listovi bili izlizani, rupčasti i naizgled prljavi?

Naravno da ne, i momci ... niti ona. Ne želi listove traljavog tinejdžera ... ona želi vidjeti plahte odraslog čovjeka.

... Umjesto da je odbacite s plahtama, učinite svoj krevet nečim što je uzbuđeno da uđe u nju, uzimajući listove koje želi:

Pravilo # 1: Nabavite listove sa stilom za odrasle. Stil odraslih znači listove neutralnih boja i / ili suptilan uzorak, a ne lude ispise ili crne (crni čini nemogućim vidjeti mrlje… i čini da misli da ih skrivate).

Pravilo # 2: Nevjerojatna udobnost. Želi mekane, hladne plahte. Pod pokrivačima s vama može biti prilično toplo, tako da se uglavnom pamučne plahte drži hladnom.

Pravilo # 3: Čista svježina. Sada imate listove za odrasle, tako da ih bolje držite čistim i svježe mirisnim (nos je snažniji od vašeg izvora pa čak i ako mislite da vam listovi dobro mirišu, operite ih samo da biste bili sigurni).


Slučajno se usredotočite na datum
Mnogi ne shvaćaju da su slučajno previše usredotočeni na sebe na sastanku.

I doista ... prilično je lako:

Možda ste nervozni ... možda ste zabrinuti da će doći do neugodne tišine ... možda ćete biti ometeni poslom ili igrom ... ali bez obzira na razlog, usredotočenje na sebe je veliki uzlet.

Dakle, na bilo koji datum (vaš 1. ili 100. dan) ... svjesno se usredotočite na nju. Saznajte više o njenom životu, pitajte o njezinu danu / poslu / strasti, budite ponosni ako je nešto postigla i / ili je utješila kad je tužna.

Za nas, to je jedan od najvećih načina na koji čovjek može biti džentlmen ... i to je ogroman napredak.


Biti "previše otvoren" (o novcu, o prošlosti, o obiteljskim poteškoćama)

Dečki, pažljivo pročitajte ovo, jer je lukavo:

Postoji izrazita linija (zapravo, vremenska crta) između izražavanja (ono što djevojke žele) i previše informativnosti (ono što ne žele). Biti izražajan znači joj reći da ti se sviđa, biti iskren kada te nešto muči, itd.

... ali biti previše informativan znači razgovarati o stvarima koje su previše osobne / ozbiljne prerano (kad ih nije spremna čuti ... kao prvih nekoliko datuma).

Ima smisla? Evo opće vremenske crte kada će se otvoriti o određenim temama:

- Ciljevi i snovi: Prvi dan. Budite sigurni da je to još uvijek pozitivno.

- Vaše prošle borbe (isključujući bivše): Kad je ona tvoja djevojka. Želi vam pomoći da postanete bolji čovjek, tako da joj možete dopustiti pomoć dijeleći vaše prošle borbe.

- Tvoja obiteljska nevolja: Nakon što je upoznala obitelj. Nemojte je preplaviti obiteljskim problemima, a onda je natjerati da se sretne s njima i pretvarati se da ne zna ništa.

- Problemi s novcem: Kada se uselite zajedno. Do tada to nije njezin problem. Možete joj reći "Ja sam ovaj tjedan slomljena", ali ne stavljajte na nju težinu tog problema.

- Bivše djevojke: Samo jednom pita! Ako ne pita, vjerojatno ne želi znati.

Kad ste usred razgovora i on pogleda svoj telefon.

Kao, "Oh, žao mi je. Nisam imao pojma da ste kralj ničega i morali ste odgovoriti na vaše brojne subjekte koji svi očajnički trebate odgovoriti usred moje priče o mojoj baki koja je umrla prošle godine.

Oprostite!!!"


Dečki koji se nikad ne smiju.

Znam da neke žene to rade previše, ali ozbiljno, što je to?

Kunem se da ne očekujem da će svaka osoba na zemlji misliti da sam urnebesna, ali ljudi koji se uopće ne smiju niti se jedva smiju kao da je kihanje mačića koje im je pobjeglo iz usta, zbunjuju.

Osim toga, ako se nikad ne smijete ničemu što vam kažem, osjećam se kao da me mrzite ili mrzite zabavu, i bilo kako, to je isključivanje.

Dečki koji izgledaju bilo gdje osim u vašem smjeru kada razgovarate s njima

To bi bilo smiješno kad bi bilo tako ludo.

Kao, provjeravate li nekoga iza mene? Da li se jedan od vaših kontakata ponaša, a vi pokušavate pomaknuti vašu oku oko sebe kako bi se prilagodila? Ili me ne možeš gledati više od 30 sekundi odjednom?

U svakom slučaju, nazovite me ludim, ali ako se družimo, bilo bi hladno ako me pogledate čak i jednom.

Dečki koji ne mogu prestati govoriti o nečemu što iskreno nije važno

Kao da je sjajno što volite svoj posao ili volite Crossfit ili volite svoj Wii, ali svatko tko ima neku vrstu "koji brine" hobi i naizgled nula interesa izvan tog hobija je izluđivao. Jer ako i ja volim Crossfit, onda ćemo govoriti o Crossfitu. Ali ako ne i jedini izvor razgovora koji imate je Crossfit, ja umirem. Ja sam mrtav.

Kada kaže: "Nisi poput drugih djevojaka jer _____."


Što god se ispuni u tom praznom, uvijek je kao mjedogin, jer što uopće govorite? "Većina djevojaka" nisu smiješne ili hladne ili pametne ili u stripove ili bilo što drugo što mi želite komplimentirati? Zato što pogodite što? Svi moji prijatelji su gotovo sve što jesam, a sada zvučiš kao idiot.

Kada vas zamoli da se družite s njim i njegovim prijateljima, a zatim se ne trudite uključiti vas

Onda ste se jednostavno zapitali hoćete li se tom tipu svidjeti i pokušati razgovarati s prijateljima koji nemaju pojma zašto ste uopće tamo.

Kada svog bivšeg "ludog" naziva.

Kao, čovječe, znamo da su izgledi da ćeš nazvati svog bivšeg ludog šifrom da zoveš sve žene lude u nekom trenutku (što znači da ćeš jednog dana nazvati nas ludima) prilično čvrste.

Nećemo se kačiti s tobom nakon što to kažeš.

Kada daje nula zajebavati o načinu na koji izgleda

Nitko nije savršen, ali znam toliko momaka koji nose obojene majice koje su dobili kao dar kada su imali 13 godina i koji imaju nultu sentimentalnu vrijednost i kažu nešto poput "Corporate FunRun 2008", kada nisu ni trčali u FunRun , a to se ne ironično nosi.

To je samo majica i nije ih briga, što se obično prenosi i na njihove traperice s lošim priborom i teniske tenisice New Balance s jedva vezanim vezicama.

Opet, to je u redu da ne vole modu ili želite samo biti sami, ali dečki koji jednostavno ne mogu brinuti manje o biti naočit na datum (pogotovo kada se očekuje da žene učiniti tona datum prep) je ne.

Duge, prljave nokte

Nooooo. Ne samo da je to samo grubo, već su i vaše šanse da dođete do mog tijela s vašim prljavim životinjskim kandžama samo pale na negativnu nulu.
Kada nabroji sve filmove / knjige / glazbu koju voli, a na popisu nema niti jedne žene.

Ili je navela jednu ženu od 50 muškaraca, a to je "Beyoncé", a 98% ste sigurni da ju je samo ondje bacio da bi izgledalo kao da voli i "djevojke", što je gotovo još gore.

Umjetnost koju su načinile žene je najbolja i kako to ne znate ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *